fbpx

Over ons

Vanuit een passie voor auto’s in combinatie met reeds opgedane ervaringen is Van den Brinck Automotive ontstaan. 

Ons verhaal

 Sunny Frits is jarenlang eigenaar geweest van Texacars en Occasioncenter Velden, een begrip in regio Venlo. In 2019 besloot Sunny dat het tijd is om te groeien en hebben Dennie en Sunny Frits besloten hun passie en krachten te bundelen en gezamenlijk Van den Brinck Automotive op te richten. Dankzij de jarenlange ervaring, het vele klantcontact en de kennis van auto’s weten zij de wensen van klanten te vertalen in hetgeen waar u als klant echt naar op zoek bent. Vakmanschap en klantgerichtheid is voor ons dan ook vanzelfsprekend.

Sinds 2019

Van den Brinck Automotive staat voor vertrouwen, kwaliteit en maatwerk en is gespecialiseerd in de verkoop van jonge occasions in alle prijsklassen en van alle merken. Graag begeleiden wij onze klanten op een eerlijke en deskundige wijze bij de aankoop en het onderhoud van hun auto.

Niet enkel voor de aanschaf van uw nieuwe auto kunt u bij ons terecht. In onze werkplaats kunt u terecht voor periodiek onderhoud aan uw auto. Ook voor reparaties aan uw auto, APK-keuring, autobanden (schade)herstel en tuning staan wij graag voor u klaar. Uiteraard is Van den Brinck Automotive aangesloten bij de RDW.

Om klanten nog beter van dienst te kunnen zijn is het concept VDB Custom Detailing ontstaan. Wat houdt dit in? Detailing is het diepgaand herstellen van de glans en reflectie van de autolak. De auto ziet er daardoor weer uit als nieuw en is goed beschermd. Door middel van de VDB Customizer kunt u stapsgewijs een keuze maken en kijken welk programma het best op uw wensen aansluiten. 

Kortom

Waar u ook naar op zoek bent, bij Van Den Brinck Automotive bent u aan het juiste adres.

Get In Touch

Van den Brinck Automotive | 077 – 472 30 40

Sunny Frits | 06 – 430 966 92

 

Locatie

Van den Brinck Automotive
Rijksweg 113
5941 AC Velden

Openingstijden

Ma: 8.30 – 18.00
Di: 8.30 – 18.00
Wo: 8.30 – 18.00
Do: 8.30 – 18.00
Vr: 8.30 – 18.00
Za: 10.00 – 13.00
Zo: Gesloten

Binnenkort meer informatie over
de nieuwe locatie van onze showroom!

Stuur een bericht