fbpx

Onderhoud

Heeft uw auto onderhoud nodig of is het tijd voor een APK-keuring? Bij ons zusterbedrijf, Texacars bent u van harte welkom voor al het onderhoud!

Onderdelen

Onderhoud

Het geldt voor elk stuk techniek dat aan slijtage onderhevig is: goed onderhoud scheelt de helft. Zeker voor uw auto, want uw veiligheid gaat voor alles. Door regelmatig onderhoud bespaart u kosten: er gaat minder snel iets kapot en defecten worden vroegtijdig herkend en verholpen.

l

APK-keuring

De APK-keuring staat los van onderhoud aan uw auto. Tijdens deze keuring voeren wij dus ook geen andere werkzaamheden uit. Zijn er reparaties noodzakelijk om uw auto aan de keuringseisen te laten voldoen? Dan krijgt u vooraf altijd een prijsopgave. Zonder uw toestemming gaan wij niet aan de slag.

R

Diagnose

Geeft u auto aan dat er een fout in het systeem zit? Wij beschikken over de nieuwste diagnose apparatuur, waardoor u altijd bij ons terecht kunt.

Banden

Wij zijn gespecialiseerd in banden en leveren alle bekende merken banden tegen scherpe prijzen. We werken met de nieuwste professionele apparatuur en leveren banden voor uw auto, bestelbus, aanhanger, motor, scootmobiel en caravans. U kunt bij ons terecht voor: monteren/demonteren, balanceren, repareren en Tpms bandenspanning sensoren.

Airco

Uw airco geeft u het hele jaar extra comfort. In de zomer houdt hij u fris achter het stuur en in de winter bestrijdt hij beslagen ruiten. Laat uw airco regelmatig controleren zodat hij altijd in topconditie is.

Koplamp dokter

De koplampen van de meeste moderne auto’s worden gemaakt van plastic in plaats van glas. Na verloop van tijd verweren en verkleuren deze lampen door de invloed van uv-straling, zure regen, zout en vuil van de weg. Uw koplampen worden behandeld met een speciale techniek, waardoor in vrijwel alle gevallen de koplampen weer als nieuw worden.

Schadeherstel

Vooraf informeren wij u uitgebreid over hoe we uw auto gaan repareren en wat er vervangen dient te worden. Zo zorgen we voor een snelle administratieve afhandeling met de verzekering- of leasemaatschappij. Samen met u bepalen we de eerste reparatiedag en zorgen indien nodig voor vervangend vervoer tijdens de reparatieperiode.

l

Versnellingsbak

Wij kunnen uw versnellingsbak reviseren tegen lage kosten door efficiënte werkwijze! Al doende leert men. Door onze kennis en ervaring die wij in de afgelopen jaren hebben opgebouwd, zijn wij in staat om voor elk probleem een zo efficiënt mogelijke aanpak te hanteren. Hierdoor kunnen wij de kosten voor elke revisie of reparatie voor u zo laag mogelijk houden.

R

Chip tuning

Het grootste voordeel van het chip tunen van een auto is de prestatieverbetering. Daarnaast rijdt de auto een stuk soepeler na het chip tunen omdat veel paramaters die de motor en zijn werking aansturen beter en optimaler op elkaar zijn afgestemd. Naast het extra vermogen gaat de auto bij onveranderd rijgedrag ook zuiniger rijden doordat deze optimaler staat afgesteld.

Get In Touch

Van den Brinck Automotive | 077 – 472 30 40

Sunny Frits | 06 – 430 966 92

 

Locatie

Van den Brinck Automotive
Rijksweg 113
5941 AC Velden

Openingstijden

Ma: 8.30 – 18.00
Di: 8.30 – 18.00
Wo: 8.30 – 18.00
Do: 8.30 – 18.00
Vr: 8.30 – 18.00
Za: 10.00 – 13.00
Zo: Gesloten

Binnenkort meer informatie over
de nieuwe locatie van onze showroom!

Stuur een bericht