fbpx

VDB Custom detailing

Wenst u dat uw auto er weer als nieuwe uitziet? Dankzij de VDB Custom detailing wordt de glans en reflectie van de autolak diepgaand hersteld, waardoor uw auto er weer uit ziet als nieuw en goed beschermd is. We nemen het interieur en exterieur van uw auto grondig onder handen.

Programma’s

Wij hebben voor u een heldere en eenvoudige Customizer samengesteld vanwaaruit een stapsgewijze keuze kan worden gemaakt en rekening wordt gehouden met uw wensen en behoeften. Na een gezamenlijke inspectie van uw voertuig adviseren wij u graag over de onderdelen van onze customizer welke nodig zijn om het gewenste resultaat te bereiken.

**VDB Quartz coating

Uit de auto stappen, weglopen en nog één keer omkijken om een glimlach op uw gezicht te toveren; het resultaat van deze unieke coating. VDB Quartz coating is een glass coating en biedt de beste bescherming voor de lak van uw auto. 

Een glass coating staat synoniem voor hardheid en geeft een glas heldere top laag over de lak. Omdat deze coating zo hard als glas is vormt het een slijtvaste beschermlaag waardoor vuil nauwelijks aanhecht en de invloed van het inbranden van vogelpoep of de inslag van vliegen minimaal is. Bovendien beschermt deze coating tegen waskrassen.

* Wielkasten en velgen worden enkel van buiten gereinigd!

WAAROM KIEZEN VOOR EEN VDB QUARTZ COATING? 

In de volgende situaties is de VDB Quartz Coating een goede overweging:

  • U koopt een nieuwe auto en wilt deze direct beschermen tegen vuil;
  • U heeft uw droomauto gekocht en wilt deze in perfecte conditie behouden;
  • U rijdt veel kilometers en wilt de auto gemakkelijk schoon maken in uw beperkte vrije tijd.

Kras- en lakherstel?

Krassen; geen auto ontkomt eraan. Of het nu komt door een opengeslagen portier, een willekeurige passant of fietser, het gebruik van de wasstraat of het raken van een stoeprand. Deze vorm van lakschade is veelal prima te herstellen en geeft uw auto weer zijn oorspronkelijke glans en uitstraling terug.

Wij polijsten uw auto in diverse stappen. Zo hebben wij een 1-staps excentrische behandeling, waarmee we de glans van de lak weer terugbrengen en wordt de kleurintensiteit verhogen. Voor het verwijderen van de zogeheten wasstraat krassen en andere krasjes in de autolak is vaak een correctie in meerdere stappen noodzakelijk. Dit kan variëren 2- tot 4-staps polijsten of zelfs schuren.

Polijsten is vaak een tijdrovend klus, daarnaast is iedere autolak anders van hardheid en samenstelling. U kunt ervan uit gaan dat wij minimaal 1 dag werk hebben aan behandelingen vanaf 2-staps polijsten. Wij proberen natuurlijk altijd zo efficient mogelijk te werken.

WANNEER KIEST U VOOR KRAS- EN LAKHERSTEL?

In de volgende situaties is het raadzaam om een kras- en lakherstel behandeling uit te voeren:

  • Na jarenlang gebruik van de wasstraat;
  • Om de kleurintensiteit van uw auto te verhogen;
  • Omdat de kras u irriteert;
  • Schade of oneffenheden in de lak;
  • Ingebrande vogelpoep.

 Prijzen op aanvraag

Get In Touch

Van den Brinck Automotive | 077 – 472 30 40

Sunny Frits | 06 – 430 966 92

 

Locatie

Van den Brinck Automotive
Rijksweg 113
5941 AC Velden

Openingstijden

Ma: 8.30 – 18.00
Di: 8.30 – 18.00
Wo: 8.30 – 18.00
Do: 8.30 – 18.00
Vr: 8.30 – 18.00
Za: 10.00 – 13.00
Zo: Gesloten

Binnenkort meer informatie over
de nieuwe locatie van onze showroom!

Stuur een bericht